+36 30/ 21 44 363 / info@pendrivevilag.hu


Szállítási feltételek

Szállítás

Webáruházunk megrendeléseit a Magyar Posta Zrt. kézbesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-18 óra közötti időszakban. 

MPL házhoz száll
ítás azt jelenti, hogy a megrendelésed a csomag feladása után, a következő munkanapon kézbesítésre kerül. Szállítási címnek kérünk a megrendelés során olyan címet megadni, ahol a várható szállítási napon 8-17 óra között mindig tartozkodik valaki, aki a csomagot átveszi és az árú ellenértékét kifizeti (amennyiben azt már korábban nem fizetted ki banki átutalással.)
Lehet ez lakhely de akár munkahelyi cím is, amit a rendelés során szállítási címnél feltüntethetsz.


Arra törekszünk, hogy a megrendelt árut a lehető leggyorsabban, a megrendelő rendelkezésére bocsássuk. Ha az ügyfél nem fogadja el az árut a meghatározott határidő ellenére, vagy ha elutasítja az elfogadását, a webáruház a szerződést saját belátás szerint visszavonhatja. 

A megrendelés elküldésével fizetési kötelezettsége keletkezik. Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt terméket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak. Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén, az újra küldést kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása - kiegyenlítése esetén áll módunkban ismételten elindítani! Sérült csomagok esetében készíttessen a szállítóval jegyzőkönyvet és ne vegye át a csomagot.

A szállítás díja 990 Ft, bármely szállítási mód esetén, Magyarországon belül.

Fizetési lehetőségek

Bankkártyás fizetés:

Webáruházunkban kényelmesen, gyorsan és biztonságosan fizethetsz bankkártyával. 

Banki átutalás:

A rendelés ellenértékét banki átutalással is rendezheted. Az átutálashoz szükséges adatok: Kedvezményezett bankja: OTP Bank Zrt. Kedvezményezett neve: Szőcs Ildikó e. v.
Bankszámlaszám: 11771038 00665207


Utánvételes fizetés:

Bankkártyás vagy kézpénzes fizetés, a csomag átvételekor.